fbpx

Akut tandpine

Akut tandpine: 

Glesborg, Bønnerup, Fjellerup, Nørager, Rønde og Ørum.

Hos tandlægen i Glesborg anbefaler vi, at du kontakter os, hvis du har smerte i dit tandsæt. Hvad enten du har løser tænder, en knækket tand, metal smag i munden efter hoste, ømme kæber, smerte i visdomstænder eller føler anden ubehag i dine tænder, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Tandlægehuset i Glesborg er et sikkert valg. En tandlæge, hvor du let får skabt tillid til din behandler, og føler dig tryg i tandlægestolen. Vi bestræber os på, at give dig en så smertefri behandling som muligt.

Hvorfor har jeg tandpine? 

Årsager:

  • Hul i tand
  • Betændelse i tand(rod)
  • Paradontese/paradontose, tandkødsbetændelse
  • Knækket tand
  • Tabt tand
  • Tandbyld

Jeg har tandpine – hvad gør jeg?

Ved lettere tandpine kan smertestillende tabletter hjælpe midlertidigt, bl.a. panodil kombineret med ipren (se indlægninseddel). Vi anbefaler også, at du hurtigt kontakter tandlægen, og bestiller en tid. Ved kraftige smerter er det afgørende, at du tager kontakten med det samme. Tiden fra smertens opståen til kontakten til tandlægen har stor betydning for den behandling tandlægen udfører, afhængigt af tandpinens årsag.

Har du fået en tand slået ud, så er det vigtigt, at du opbevarer den i koldt vand. I mange tilfælde vil det være muligt at sætte tanden ind igen.

Tandklinik Østergade i Grenaa: Lørdagsåbent

Vi har et tæt samarbejde med Tandklinik Østergade i Grenaa, som også holder lørdagsåbent. Det er vores ønske, at lokale patienter skal have adgang til tandhjælp i tilfælde af akut tandpine i weekenden. Oplever du tandsmerter eller har du spørgsmål til behandlinger, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte Tandklinik Østergade her.

Find os på Facebook