fbpx

Har du isninger?

Isninger i tænderne

Isninger forekommer når dine tænder er følsomme over for varmt eller kold mad og drikke. Dine isninger kan være ubehagelige, og give jagende smerter. Jagende smerter er oftest kortvarige, men de fremkommer pludseligt og ofte uventet.

Hvorfor har jeg smerter i tænderne? Av min tand!

Har du ondt i tænderne, når du enten drikker for varmt eller for koldt, så skyldes det ofte isninger i tænderne. Der findes forskellige årsager til hvorfor du har smerte. Panodil og Ipren kan lindre smerten (se indpakningsseddel).  Du er velkommen til at læse videre om årsagen, og hvordan vi behandler isninger.

Hvordan behandler vi isninger?

Hos din tandlæge i Glesborg, Tandlægehuset Glesborg, nær Bønnerup, Fjellerup, Nørager, Rønde og Ørum, undersøger vi dine tænder, og finder frem til hvorfor du har smerter. Smerterne fra dine isninger skyldes ofte et hul i tand, en knækket tand, en dårlig fyldning eller en revne i en tand. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en behandling hos tandlægen. Vi ønsker heller ikke at du skal gå rundt med smerter.

I værste tilfælde er dine isninger kommet pga. blottet tandhalse, fordi dit tandkød har trukket sig tilbage. Det sker fx når du børster dine tænder for hårdt, og for meget på tværs. Derfor kan det være nødvendigt at bruge en tandbørste med bløde hår.

Find os på Facebook

Kontakt os:

Tandlægen i Glesborg

Tlf.: +45  86 38 71 77
Email: mail@tandhus-glesborg.dk
CVR: 38305832
Adresse: Gammel Rimsøvej 23, 8585 Glesborg