fbpx

Om Tandlægehuset Glesborg

Hvem er vi? 

Tandlægehuset i Glesborg er en centralt beliggende tandlægeklinik i Glesborg ca. 3 min gang fra kirken. Tandlægeklinikken er indrettet i moderne stil, og rummer en afslappet stemning, som skaber tryghed omkring din tandbehandling.

Det handler om at vælge en tandlæge, hvor du får skabt tillid, og føler dig tryg i din behandlingssituation. Blandt de mange tandlæger i Norddjurs er Tandlægehuset i Glesborg et sikkert valg. Vi er en lokal tandlæge, der støtter op og kender det lokale miljø, og sætter pris på den gode og nære relation til vores trofaste patienter, der kommer på klinikken.

Det glade og kompetente team bestående af en tandlæge, 1 tandplejer og 2 assistenter er altid imødekommende og klar til at hjælpe dig igennem din tandbehandling.

Vi bruger mange ressourcer på, at tænke i nye baner, og at være opdateret i forhold til nye retningslinjer inden for din tandbehandling. Hvorfor vores tandlæge, Mihai-Tiberiu, er et aktivt medlem af tandlægeforeningen. Herudover har vi også tilegnet os de nødvendige kompetencer indenfor behandling af tandlægeangste patienter.

Det er væsentligt for os, at oplyse dig om dine muligheder, og give dig de bedste betingelser for at følge med i, hvad der sker under din tandbehandling.

En tandlæge som også tager imod patienter fra Bønnerup, Fjellerup, Nørager, Rønde og Ørum.

Hvorfor vælge Tandlægehuset i Glesborg?

Vi er en lokal tandlæge, hvor du let får skabt tillid til din behandler, og føler dig tryg under din tandbehandling. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil give dig svar:

  • En tandlæge med gode bedømmelser og anbefalinger
  • Vejleder dig i et forståeligt og behageligt miljø
  • Du bliver altid oplyst omkring økonomien
  • En tandlæge du har tillid til, og hvor du føler dig tryg.
  • Lokalt kompetent personale med stor erfaring indenfor almen tandbehandling

Hvis du ønsker at bestille en tid, eller gerne vil vide mere om vores behandling af dine tænder, så er du velkommen til at kontakte os.

Find os på Facebook