fbpx

Pensionist og tandbehandling

Pensionist tilskud og tandbehandling 

Som pensionist vil du opleve, at dine tænder ikke længere er lige så stærke, eller hvide som de var tidligere i livet. Du vil med tiden også opleve smerter i tænder og et ømt tandkød. Derfor er det endnu mere vigtigt, at du opretholder dine regelmæssige besøg og tandeftersyn.

Du kan søge Norddjurs kommune om personligt tillæg, hvis du er folkepensionist. Kommunen foretager en konkret vurdering af dine økonomiske forhold. Vi kan ikke sige konkret hvad der indgår i vurderingen, og hvordan tilskuddet udbetales, men anbefaler, at du kontakter kommunen via borger.dk, hvis du ønsker at søge om et tilskud til dine tænder.

En tandlæge med erfaring i tandproteser og gebis

Som din tandlæge, vil vi vurdere dine behov og foretage en undersøgelse af dit tandsæt, for at se om du er egnet til proteser. Proteser bruges til at erstatte manglende eller eventuelle dårlige tænder i munden. Dit tab af tænder kan skyldes parodontose/paradentose, hul i tanden og i mindre tilfælde uheld, forbundet med en knækket tand eller fortand, flækket tand eller rådne tænder. Gebis/protese pris afhænger af dit tilfælde, men vi vil oplyse dig om denne, før en behandling foretages.

Hvorfor vælge Tandlægehuset i Glesborg?

Vi er en lokal tandlæge i Glesborg, hvor du let får skabt tillid til din behandler, og føler dig tryg under din tandbehandling. Du kan altid kontakte os, og vi vil give dig svar. Vi bliver ofte spurgt om følgende i forbindelse med behandling af ældre patienter:

Hvis du ønsker at bestille en tid, eller gerne vil vide mere om vores behandling af dine tænder, så er du velkommen til at kontakte os.

Find os på Facebook