fbpx

Personalet

Leder du efter en ny tandlæge?

Leder du efter en god tandlæge i Glesborg, er du kommet til det rigtige sted! Vores tandlæger, tandplejere og tandklinikassistenter i Tandlægehuset Glesborg udgør et højtuddannet team, hvis prioriteter er høj kvalitet og omsorgsfuld behandling. Vores personale har bred erfaring med tandlægebehandlinger og kan hjælpe dig uanset, hvad du har brug for. Fortæl os, hvis du har tandlægeskræk, så hjælper vi dig trygt igennem et eftersyn eller en behandling. Vi står altid klar til at byde dig velkommen!

Læs mere om vores klinik eller vores forskellige tandbehandlinger. Hvis du ikke finder det du leder efter på vores liste, så kontakt os, så ser vi, om vi kan finde en løsning sammen.

Om os: 

Klinikindehaver & Tandlæge, Mihai-Tiberiu Marinescu 

Uddannet tandlæge fra University of Medicine and Pharmacy of Targu Mures, Rumænien (2000-2006)

Specialisering i almene tandbehandlinger og protesebehandlinger fra University of Debrecen – Medical and Health Science Center, Ungarn (2007-2012)

Mihai-Tiberiu er uddannet tandlæge fra 2006 og har i sit virke tilegnet sig stor erfaring indenfor en bred vifte af behandlinger, samt i at lede og motivere sine medarbejdere på klinikken. Mihai-Tiberiu er en motiveret tandlæge der brænder for sit fag, hvilket viser sig i hans nænsomme præcision i hans behandlinger.

Mihai-Tiberiu tilstræber altid at få det bedste frem i sine kollegaer, og at udnytte deres faglige og menneskelige potentialer.

tandlæge, tandlæger, grenaa, glesborg,

Tandlæge, Ildikó

Ildikó er uddannet fra Tandlægefakultetet på Semmelweis Medicinske Universitet i Budapest i 1996, og udover ungarnsk taler hun flydende dansk og engelsk. Hun bestod sin professionelle eksamen i 1998 med speciale i tand-og mundsygdomme, i 2012 i specialet konservativ tandpleje og protetik. Hendes hovedinteresse er fuld rekonstruktion af munden. Hun har tilbragt 3 år på det nationale stomatologiske instituts tandkirurgiske afdeling i Ungarn, inden hun flyttede til den private sektor og arbejdede på private klinikker. Ildiko bringer enormt meget praktisk viden om de nyeste tandteknologier med sig og er en fantastisk tilføjelse til klinikkens personale.

tandlæge, tandlæger, klinik, billig tandlæge, Glesborg

Birgit, Tandplejer

Tandklinikassistent, tandlæge, glesborg, grenaa, tandlæger

Winnie, Klinikassistent

tandlæge, tandlæger, tandklinikassistent, klinikassistent, glesborg