fbpx

Tandblegning

Hvordan kan man få hvide tænder?

Dit naturlige smil er en vigtig del af dig som menneske, og et tilfredsstillende smil fremmer ens selvtillid. Som lokal tandlæge i Glesborg ønsker vi at du er tilfreds med dit smil. Vi vejleder dig i almen tandsundhed, og oplyser dig om dine muligheder for at få et attraktivt smil.

Som en erfaren og dygtig tandlæge i Glesborg oplyser vi dig om nødvendige og ikke nødvendige behandlinger i forhold til din tandsundhed og en mulig blegning af dine tænder. I tilfælde af en god tandsundhed, vil vi ikke altid anbefale dig, at få foretaget en blegning.

Hvad er tandblegning? 

Når vi bleger dine tænder, så bruger vi et stof kaldet brintoverilte. Midlet trænges ind i dine tænder, og fjerner de misfarvninger (gule tænder), som måtte være på dine tænder. Det er på forhånd svært at forudsige resultatet, da virkningen er forskellig fra tand til tand. Hvis du ønsker en tandblegning, så er der gode chancer for, at du kan få et hvidere tandsæt.

Tandlæge i Glesborg, Bønnerup, Fjellerup, Nørager, Rønde og Ørum.

Hos Tandlægehuset i Glesborg tager vi altid et kliniks røntgen foto af dit smil før, og efter din tandblegning. Dette er din garanti for god tandbehandling. Vi har også erfaret, at mange af vores patienter får et smil på læben, når de ser det færdige resultat.

Vi kan ikke love dig perfekte tænder, men i mange tilfælde ser vi en positiv forvandling af dine tænder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om tandblegning.

Blegning af tænder

  • Oprethold din gode tandsundhed, og bleg kun de tænder, hvor du finder det nødvendigt.
  • Et hvidere smil kan ikke kun klares af en tandblegning. En alm. Tandpleje kan fjerne både tandsten og eventuelle misfarvninger (gule tænder).
  • Undgå hjemmeblegning. – Vi har erfaret at hjemmeblegning ofte går galt.
  • Tandblegning hjemme – undgå at bruge m midlet ofte, og gentagende gange.
Find os på Facebook