fbpx

Tandlæge nær Fjellerup

Søger du tandlæge?

Det handler om at vælge en tandlæge, hvor du får skabt tillid, og føler dig tryg i din behandlingssituation. Hvis du ønsker en tid, så kan du kontakte os her. 

Derfor anbefaler vi, at du vælger en lokal tandlæge, som kender dig og dine tænder. Blandt de mange tandlæger i Norddjurs kommune er Tandlægehuset i Glesborg et sikkert valg. En tandlæge som også tager imod patienter fra Fjellerup.

Vi ønsker, at du skal fra tandklinikken med et smil, og føle at det var en god oplevelse hos Tandlægehuset i Glesborg. Udover vores gode erfaring med tandlægeangste patienter, besidder vi også af den nødvendige ekspertise til at foretage mere komplicerede tandbehandlinger.

I Danmark bliver man som patient placeret i rød, gul eller grøn afhængigt af ens tandsundhed. Inddelingen af patienter i farverne (rød, gul eller grøn) anvendes, da tandlægen skal fastlægge et forløb til dig som patient, og hvor ofte du skal besøge tandlægen. Som patient bliver man inddelt ud fra nationale kliniske retningslinjer, som sundhedsstyrelsen har udarbejdet.

Hvorfor vælge Tandlægehuset Glesborg?

Vi er en lokal tandlæge, hvor du let får skabt tillid til din behandler, og føler dig tryg under din tandbehandling. Du altid kontakte os, og vi vil give dig svar.

  • En tandlæge med gode bedømmelser og anbefalinger
  • Vejleder dig i et forståeligt og behageligt miljø
  • Du bliver altid oplyst omkring økonomien
  • En tandlæge du har tillid til, og hvor du føler dig tryg.
  • Lokalt kompetent personale med stor erfaring indenfor almen tandbehandling

Hvis du ønsker at bestille en tid, eller gerne vil vide mere om vores behandling af dine tænder, så er du velkommen til at kontakte os.

Find os på Facebook