fbpx

Tandlæge narkose (bedøvelse) 

Angst for bedøvelse?

Hos Tandlægehuset i Glesborg bruger vi bedøvelse, som et middel, så du som patient kan få en så smertefri behandling som muligt.

Det er naturligt, at du frygter tandlægebesøget, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Vi lindrer din angst for narkose hos tandlægen (bedøvelse), så du kan få en god og tryg oplevelse hos tandlægen.

Herudover anbefaler vi, at du medbringer en liste over din medicin, så du undgår at få unødvendige bivirkninger i forbindelse med eventuel bedøvelse i dit tandsæt. Det er vores opgave, at oplyse om dine muligheder, og vejlede dig i din behandling. Vi ønsker blot, at du får en god oplevelse hos tandlægen. Det er nemlig vigtigt, at du møder op til dine tandlægetjek, så du kan opretholde dit naturlige smil, og en god tandsundhed.

Lokalbedøvelse hos tandlægen er ikke farligt.

Lokalbedøvelse hos tandlægen er ufarligt for raske personer, og føles som en sovende fornemmelse i din kind efter du er blevet bedøvet. Bedøvelsen aftager normalt inden for få timer. Der findes flere former for lokalbedøvelse bl.a. lattergas, men det afhænger af den enkelte tandbehandling.

Under bedøvelsen skal du være opmærksom på, at du ikke bider dig selv i kinden, når du f.eks. spiser mv. Det er ofte ubehageligt, at få bidsår eller blister i munden. Hvis du tager medicin dagligt, er det vigtigt, at du oplyser tandlægen herom.

Hvorfor vælge Tandlægehuset i Glesborg?

  • En tandlæge med gode bedømmelser og anbefalinger
  • Vejleder dig i et forståeligt og behageligt miljø
  • Du bliver altid oplyst omkring økonomien
  • En tandlæge du har tillid til, og hvor du føler dig tryg.
  • Lokalt kompetent personale med stor erfaring indenfor almen tandbehandling

Vi tager også imod patienter fra Bønnerup, Fjellerup, Nørager, Rønde og Ørum.

Find os på Facebook